Lindormen

 
Det här är inte vem som helst, utan det är vackra Lois i mitt allra första beställningsträns! Vilma ville ha ett träns som matchar hennes lindorm-bett och jag fick äran att tillverka det. Mönstret har Vilma till väldigt stor del designat själv och jag måste säga att det är en grymt snygg design. Väldigt roligt att göra i läder!
 
Att göra ett träns och helt utgå från de mått man fått utan att ha möjlighet att gå ut till hästen och prova under arbetets gång var en utmaning för mig. Det här är ju det fjärde tränset jag gjort så det krävs ju lite mer innan jag får in rutinen på det. Men det passar ju som synes alldeles utmärkt och Vilma är nöjd, så då är jag nöjd!
 
 
Bilderna är tagna av Kristine Wie Christensen och Vilma. Jag jobbade som ett djur för att hinna göra klart tränset tills i fredags, då jag skulle ner till Stall Haväng där Vilma jobbar. Jag ville så gärna se det på Lois live och eftersom jag ändå skulle till Haväng för att delta på kurs var det ju det utmärkta tillfället att leverera det.
 
Kursen berättar jag nog mer om i ett annat inlägg. Det var Arne Koets som var på besök i Sverige igen och den här gången hade jag med mig Conny. Jag har svävat på moln sedan i lördags! Jag är så stolt så stolt så stolt över min ljuvliga lilla krigarhäst. ♥


Matilda
Postat 2016-03-28 / 22:53:43.

Underbart fint!
Läste att man kunde "beställa" av dig. Undrar vad ett träns går på ungefär? Måste ligga mycket hantverk bakom!

Svar: Tack! Kontakta mig på info@norahkohle.se med dina önskemål så kan vi komma fram till ett prisförslag. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: