Knivskida.. igen

 
Min tredje knivskida. Brorsan fick ju en liknande i julklapp, och tydligen uppskattades den för jag fick inom kort en beställning från en av hans militärkollegor. Önskemålet var alvisk design och jag ska vara ärlig och säga att jag var lite tveksam till om det inte skulle se fånigt ut med ett så "fint" mönster till en maffig kniv. Men jag tycker faktiskt att det ser bra ut! Dock var jag lite ringrostig efter det långa hantverksuppehållet.. Det i kombination med att vissa av de nya verktygen fungerar helt annorlunda från de förra, gjorde att jag bestämde mig för att börja om helt när jag skurit ut mönstret och skulle börja punsa. Är man perfektionist så är man...
 
Men nu är den alltså (nästan) klar och är redo att skickas iväg. Det ska på en liten rem uppe vid handtaget bara, så att kniven sitter ännu lite säkrare. Åh! Vad det är roligt att vara igång igen! Jag har så mycket jag vill och ska göra!
 
Förresten, på dessa bilder skymtas även en del av mitt nya skrivbord, det som jag byggde av gamla plank. Jag börjar få det riktigt mysigt här hemma!
 
 


Sandra Melin
Postat 2016-06-13 / 20:19:42.

Wow vad snyggt! Vart köper du lädret ifrån som du gör allting av? Det lite tjockare alternativet som skulle passa till träns och bälten etc.
Tycker jättemycket om din blogg och får inspiration till att skapa något nytt varje gång du publicerar ett inlägg, tack för det!

Svar: Tack!! Jag använder läder från Tärnsjö. :)
{Norah Kohle}

Evelina
Postat 2016-06-14 / 16:51:47.

Vaddå ringrostig???
Det blev ju helt awesome!
Älskar alla dessa hantverksinlägg, har läst alla flera gångar för de är en så bra inspirations källa.
Förresten, Handgjorda grejer ska inte se ut som massproducerade billiga maskinggjorda saker!

Svar: Tusen tack! :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: