En sammanfattning

Holy moly vad inte up-to-date den här bloggen är. Jag hade tänkt skriva en utförlig text och gå igenom allt som hänt, men jag gör en sån här liten sammanfattning istället:
 
* Conny har varit upp och ner hela våren. Känns starkare än aldrig förr ena dagen, för att nästa knappt kunna galoppera ordentligt... Vi har kollat igenom honom hos åtminstone ett par olika specialister som vardera hittat en del olika möjliga förklaringar. För närvarande känns han bra men jag är noga med att ta det lugnt med honom.
 
* Vi var iväg på kurs med Arne Koets och jag var stoltare än aldrig förr över min lilla krigare. Han är kanske inte den högst utbildade eller pampigaste hästen, men hjärta och arbetsmoral har han som är svår att mäta sig med.
 
* Jag och Jakob har valt att gå skilda vägar och det har såklart lett till en hel del förändringar. Både bra och dåliga.
 
* I samband med uppbrottet blev jag ju också av med en stor del av alla verktyg då det var Jakob som köpt in dem. Nu såhär två månader senare har jag fortfarande inte fått hem de verktyg jag beställt, och jag håller på att krypa på väggarna av frustration över att inte kunna jobba i läder.
 
 
* Jag tatuerade in sjutton små stjärnor på lite olika ställen på kroppen, så nu har jag sex stycken små svarta bläckisar. Eller ja - 21 stycken om man ska räkna dem separat. Jag kanske visar dem här så småningom. 
 
* Jag har gett mig på träsnideri för första gången och lyckades mot all förmodan tälja en slev. Jag är faktiskt lite stolt. Lite.
 
* Efter drygt ett års funderande har jag bestämt mig för att hitta ett nytt hem till Leia. Anledningarna är delvis privata och jag håller på att bli tokig på alla närgångna frågor jag får av kompletta främlingar på sociala medier, som anser att de känner mig och för den delen min häst. Huvudsaken är att det är inget fel på Leia och mitt hjärta blöder av att ha tagit det här beslutet, men det blir bäst så här. Främst för Leia.
 
* Jag kommer att besöka Tyskland två gånger i år för att utveckla mig i dressyr. Först i juli då jag spenderar tre dagar hos Arne med lektioner på hans hästar, och sedan igen i augusti då jag tar med mig Conny ner till Fürstliche Hofreitschule Bückeburg för en veckas träning.
 
* Jag håller på att omdekorera min lilla lya och är just nu igång med att bygga ett bord. Jag kommer få det så himla mysigt! Men just nu ser det mest halvfärdig ut så jag väntar lite med att visa några bilder.
 
* Conny och jag har haft tre fotograferingar - först med Lina, som jag visade lite bilder från i förra inlägget, sedan blev det repris med Elin för ett par veckor sedan och så var vi iväg till stranden med Zandra i förra veckan. Sagobilderna med Elin kan jag lova är rakt igenom magiska, och strandbilderna som Zandra tog får mig återigen att falla handlöst för min vackra häst.
 
Ja, självfallet har det hänt mer än så här men detta var väl en liten grundläggande genomgång. Det är roligt att se att ni ändå är en ganska stor skara som är här inne och kikar varje dag, trots att uppdateringen varit minst sagt bristfällig på sistone. Här är ett smakprov från fotograferingen vid havet.
 
 


Isabella [ Fotografi ]
Postat 2016-06-01 / 12:57:34. URL: http://szalai.se

Styrkekramar till dig!
Conny ser verkligen ut som en sagohäst på sista bilden, wow! :)

Evelina
Postat 2016-06-05 / 17:51:42.

Det ska bli spännande att se bilderna på dig och Conny från Elin, jag älskar sagobilder som får en att drömma iväg sig till ett land där man själv bestämmer vad som ska hända.
Sleven på bilden tycker jag ser väldigt bra ut för att vara ett första snideri. Försökte en gång och det sluttade med att träet sprack :P
Hoppas att verktygen kommer snart, jag vet hur det känns att inte kunna göra det man vill för att man inte har verktyg eller material.
Hoppas det här inte var för långt! :)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: