Flaskhållare

 
Igår blev jag plötsligt träffad av en kreativitets-blixt! Jag var tvungen att göra något! Så efter lite klurande och pinterestande kom jag fram till att en flaskhållare är något jag kan ha nytta utav. Jag är så dålig på att ha med mig vatten när vi är iväg på marknader, så kan jag hänga en flaska från bältet borde det bli lättare. Och då, självklart, ska man göra det med stil. ;)
 
Jag är lite mättad på vikinga-grejer och har på sistone känt mig mer dragen till medeltid. Och så var jag sugen på att testa att jobba med olika färger och pensla på. Så då blev det en sån häringande. :) Jag var SJUKT nöjd när jag hade skurit ut och började banka!! - Vilken konstnär du är, Norah! tänkte jag medan jag höll på. Sedan drog jag fram färgerna och började måla... Haha katastroooooof. Min fina hjort blev plötsligt en hemsk demon med nattsvarta ögon. :((
 
... Men nu har jag börjat vänja mig. Och jag skar lite i den svarta färgen för att i alla fall få lite blänk i ögonen, och då såg det bättre ut. Så överlag, med tanke på att det här är HELT olikt allt annat jag gjort, så får jag ändå säga att jag är ganska nöjd!


Isabelle
Postat 2016-01-03 / 17:52:52. URL: http://talidass.weebly.com

Amazing!
Såg motivet på pinterest, vill också!

Solsippan
Postat 2016-01-09 / 13:24:18. URL: http://solsippan.blogspot.se/

Haha, dina känslostormar är verkligen underhållande :D Särskilt med tanke på att jag känner igen mig själv i det där. Det blev dessutom inte alls en demon! Den blev jättevacker och spännande! Härligt att få se ditt hantverk :)

Svar: Tack! :) haha
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: