On the road again

 
Igår packade vi sadelväskorna och drog iväg på en riktig långtur. Sex timmar var vi ute. Fast ett antal av dem spenderade vi på varsin filt (jag snodde Connys sadelunderlägg) med korv och marshmallows spetsade på pinnar. En sprakande eld, nötter i hemmagjorda skinnpungar, Iso som strosade omkring och ljudet av hästarna som stod bundna vid varsitt träd. På en udde vid en frusen sjö långt ute i skogen. Alldeles, alldeles underbart!
 
PS 1: Om ni undrar hur man får sin ponny att se ut som min så ska man först låta honom bli lite lagom svettig, sedan låter man honom rulla sig sju gånger på det allra jordigaste stället i skogen. Det värsta tvättar man sedan bort med lite snö och därefter är man klar! Helt vansinnigt fashionabelt.
 
PS 2: Ni ser skymtar av samma ponnys nya grimma. Den blev väldigt fin men visade sig dessvärre vara lite för stor, så den är hemtagen igen för att få kortare sidostycken.
 
PS 3: Även den stora svartas grimma ska modifieras en aning. Mitt i idyllen när vi satt och pysslade med elden såg vi nämligen hur den stora svarta lugnt strosade iväg genom skogen, alldeles naken. Hon hade på något vänster lyckats dra grimman över öronen och tänkte ta en promenad på egen hand. Hon var dock inte så svår att få fatt i igen, som tur var.


Anonym
Postat 2016-02-15 / 17:23:29.

herregud va underbart det ser ut!! Lyxigt värre 😍

PAULINAS.SE
Postat 2016-02-15 / 18:01:21. URL: http://paulinas.se/

Magiska bilder!

Linda
Postat 2016-02-17 / 20:13:03.

Den tredje bilden uppifrån är helt fantastisk! Det ser så otroligt mysigt ut:)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: