Mitt första läderhantverk!

 
Jag är en enorm självkritiker och perfektionist på många sätt. Ska jag göra något vill jag att det ska bli som jag tänkt mig annars vill jag inte göra det alls. Detta sätter ju käppar i hjulet på flera plan kan man säga... Och det är just det som hållt mig från att göra många av de saker jag velat kunna göra. Typ sy eller arbeta i läder.
 
Men nu har jag ju faktiskt lyckats sy hela två klänningar och förra sommaren gjorde jag en hel hög med egna pilar utan någon som helst hjälp. Så jag har helt klart vågat börja utmana mig själv mer på det kreativa planet!
 
Och nu har jag börjat arbeta i läder också. Med en slö kniv och alldeles för få verktyg knåpade jag samman detta pannband. Designen gjorde jag i vintras någon gång och jag har längtat efter att få ner den i läder! Så därför var jag bara tvungen att testa, trots att jag som sagt inte hade de redskap som egentligen behövs.
 
Jag ser ju själv att det ser fruktansvärt ut. x) Och den jag är som person vill egentligen inte alls lägga ut det här för omvärlden att se. Men! Jag har ju lovat mig själv att dokumentera min kreativa resa och här är början. Snart får jag hem fler verktyg och då ska jag börja bygga på ett helt träns. Göra om pannbandet, fixa en nosrem, designa sidostycken.. Mmm det blir kul!


Solsippan
Postat 2015-05-09 / 22:54:47. URL: http://solsippan.blogspot.se/

Fantastiskt vackert för att vara det första du gör!! Fast det är fantastiskt vackert ändå och jag skulle definitivt velat haft ett sådant om jag haft en häst att sätta det på. Du är skitduktig!

Svar: Åh! Tack snälla!! Och sen måste jag säga att ditt bloggnamn var så himla fint. :)
{Norah Kohle}

Emely
Postat 2015-05-11 / 08:15:28.

Åh det var ju jätte fint! Tycker du ska vara jätte nöjd! :)

Svar: Haha taack, men jag får träna lite till innan jag blir nöjd. :)
{Norah Kohle}

Lynn
Postat 2015-05-15 / 14:49:19. URL: http://lynnpetersson.se

Om det är så här bra nu kommer det ju bli hur bra som helst sen :)

Svar: Åh, tack :)
{Norah Kohle}

Sara
Postat 2015-05-15 / 20:49:31. URL: http://Sararydell.devote.se

Men gud! Hur fint som helst ju!

Svar: Men tack snälla. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: