Det går inte bra för mig.

 
Hahaha...
Jag är så fruktansvärt motiverad men jag har verkligen noll inspiration för närvarande. Jag vill se, göra, skapa saker, men sen tar det stopp. Jag vill beställa hem material och tillverka nya pilar, men känner att det ligger lågt på prioriteringslistan pengamässigt. Jag vill börja skapa allt det där jag planerat i läder och jag vill börja på min vikingaklänning, men väntar på att Jakob ska komma hem från Australien innan jag kan sätta igång. Jag vill ut och spränga fram genom skogarna med hästarna, men tycker att det känns meningslöst när inte vargen får följa med än. Jag vill fotografera och skapa magi, men har ingen som helst inspiration till att göra det. Jag vill skjuta med bågen men blir frustrerad bara jag tänker på det, då jag inte har något bra att skjuta mot och det blir ett stort projekt varje gång. En rejäl halmtavla hade suttit så himla fint - men även det är pengar jag inte vill lägga ut just nu.
 
Idag velade jag länge och väl innan jag beslöt mig för att åka till Bohus Fästning. Lite borgväggar kan säkert göra susen, tänkte jag. Och visst var det en mysig promenad runt fästningen och det var ett uppskattat miljöombyte för Iso, men jag blev ändå frustrerad för bilderna blev inte alls som jag tänkt mig.
 
Så lite purken hoppade jag in i bilen och styrde kosan mot nästa destination - Ale Vikingagård. Den är oaktiv för närvarande men jag var ändå nyfiken och tänkte att kika runt lite kan jag ju alltid göra. När jag ändå var i närheten.
 
Det var ingen vidare inspirationsboost det heller... Visst, huset var fint och återigen blev det en härlig liten promenad för Iso, men där var verkligen öde och tråkigt. Den 2-3 maj är det marknad och då hoppas jag att det är lite mer livat där!
 
 
Nej, jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att komma igång igen. Jag antar att det gäller att bara acceptera inspirationssvackan och vänta ut det. Våren är äntligen här, vädret har varit fantastiskt på sistone och jobbet är roligt, så jag ska verkligen inte klaga. Snart är jag nog "back on track".


Sandra
Postat 2015-03-15 / 11:58:46. URL: http://smulansandra.blogg.se

Åh så väl jag känner igen mig! :(
Jag hoppas dock att jag kommer ur min svacka efter att jag flyttat söderöver och får en massa nytt att se och inspireras av.
Håller tummarna för oss båda och du inspirerar i alla fall mig med dessa vackra bilder :)

Svar: Åh tack! Vad roligt att höra. Och hoppas att inspirationen kommer till dig också snart. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: