Bilder från helgen

Lördagen startade med fotografering. Det hade potential att bli kanon, men det blev... pannkaka. Vi hade inte turen på vår sida den här gången helt enkelt! Så är det ibland och även om det inte blev några riktiga "finbilder" fick jag dokumenterat när Leia visade upp hela sin krigshäst-kapacitet. Skolsprång all over the place!
 
Efter några timmars tågresa och en hel del promenerande i Gamla Stan hittade vi till både hotell och kvällens middagsställe: Sjätte Tunnan. Ingenting slår Kapitelhusgården i Visby men det här var bra trevligt det med. Kan rekommenderas!
 
Klockan åtta på söndag kom vi till Kungsträdgården och det var ett bra beslut att vara där så tidigt. Vi knallade direkt in under tältet där det stod max hundra i kö och såg sedan på hur folkmassan fylldes på bakom oss. Strax före tio var vi inne på utställningen och runt elva var allt klart. Fotograferade knappt något men bjuder på en liten bild.
 
 Ett besök i min favoritbutik Handfaste hanns också med innan det var dags att sätta sig på tåget igen. Den här gången blev det en pilspets, ett hårspänne och en liten vikingakniv som fick följa med hem. Jag planerar att göra en riktigt fet foto-pil nästa gång jag beställer hem pilmaterial, och den här spetsen passar perfekt!


Isabella [ Fotografi ]
Postat 2015-03-09 / 21:41:39. URL: http://szalai.blogg.se

Åh vad roligt! Ska med största sannolikhet upp till huvudstaden i April när det är medeltidsmarknad där, blev genast sugen på att besöka Sjätte Tunnan!
Skulle du inte kunna visa hur du gör egna pilar? Det låter väldigt intressant. :)

Svar: Åh ja men gör det, eller Aifur som också ska vara riktigt bra. :) Jo men det skulle jag absolut kunna göra, ska bara beställa hem material och så först.
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: