Rohan-inspirerad bältesväska

 
Först och främst - glad midsommar på er!
Jag har spenderat dagen med att jobba och därefter blev det ett besök på Äskhults by där firandet var i full gång. Där är ju så himla fint och alltid väldigt trevligt men jag föredrar faktiskt att vara där innan allt folk kommit, när personalen står i sina traditionella dräkter och förbereder midsommarstången och allt är lugnt och skönt. Men vi hade det mysigt ändå, vi stötte på en söt vit herdehundstik på ett år som var överallt och ingenstans och som väldigt gärna ville leka med Iso. Han i sin tur tyckte att hon var skojig och sådär, men det märks att han börjar bli vuxen för det där flängiga lekandet var han inte vidare intresserad av.
 
I alla fall. Syftet med det här inlägget var ju att visa min nya väska.
 
- ...MINE. My OWN. My PRECIOUS!!
 
Åh jag gillar den sååå. Jag kan inte förstå att jag gjort den själv! Idén till den föddes faktiskt i Nya Zeeland, i Queenstown. Jag var full av inspiration efter att ha bilat genom Rohans slätter och beskådat Rivendells pelare på nära håll, och när jag såg vad Jakob höll på att lära sig att göra i läder blev jag så väldigt sugen på att kunna jag med.
 
Så blev jag ju sjuk och missade en hel dags vandring på en av Nya Zeelands "great tracks". Jag var minst sagt grinig! Men istället för att ligga på hotellrummet och tjura plockade jag upp lite papper och en penna och så skissade jag. Jag såg solen gå upp över bergen som figurerar i Sagan om Ringen samtidigt som pennan drog snirklor över pappret. Och så hade jag plötsligt designat dessa två hästar, inspirerade av Rohan såklart. Jag visste inte vad det skulle bli exakt, mer än att jag väldigt gärna ville snida det i läder någon dag.
 
En väska blev det och jag är så himla nöjd, verkligen långt över förväntan! Jag räknar inte in det där fruktansvärda pannbandet jag gjorde utan några korrekta verktyg, så det här är det första jag gjort i läder på riktigt. Denna lilla skapelse kommer jag att bära med stor stolthet. ♥
 
Insidan är också utsmyckad.
 
... och utsidan fick sig en keltisk fyrfläta.
 


Isabelle
Postat 2015-06-19 / 23:48:33. URL: http://talidass.weebly.com

Sjukt snygg!
Vilka verktyg är det man behöver för att börja med läderarbete? Var har du köpt dina och var köper du lädret? :)

Svar: Tack! :) Oj det är en jäkla massor, jag har inte köpt ett helt kit själv utan får låna Jakobs verktyg. Men jag ska se om jag kan göra något inlägg med det jag använder. Lädret köper jag från Tärnjö garveri!
{Norah Kohle}

Ida
Postat 2015-06-20 / 20:14:42.

Kan vara den finaste väska jag har sett! Och att iden föddes i Nya Zeelands Sagan om Ringen miljö gör den ännu mer fantastisk!


Svar: Tack tack tack! :D
{Norah Kohle}

Therese -miaulin-
Postat 2015-06-21 / 00:09:28. URL: http://miaulin.blogg.se

Alltså det är HELT GALET vad snygg den där väskan blev!? Så jäkla fint detaljerad och välgjord! Sååå impad, heja dig!!! :D

Svar: Åååhhh TACK snälla!! :'D
{Norah Kohle}

Urhästen ✿ En blommig häst
Postat 2015-06-21 / 18:26:07. URL: http://urhasten.se

Mycket vackert!

Svar: Tack!
{Norah Kohle}

Louie
Postat 2015-06-25 / 19:37:46. URL: http://louielei.blogg.se

Gud så fin!

Svar: Tack! :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: