På solen och vindarnas ö

 
Vi har tagit oss till östkusten för en kort andningspaus. På Öland mår jag alltid så väldigt bra och det är inget undantag denna gång. Solen har strålat så vackert på oss och vi har fyllt dagarna med kalkning av ladorna, lädervård av gamla seldon från förra sekelskiftet och besök på historiska platser.
 
Iso njuuuuter av att springa fritt i den stora trädgården och jag har än en gång den där värkande längtan att packa ihop allt och flytta hit med hästarna...
 
Bjuder på lite snaps från våra turer till Eketorps Borg, Karlevistenen och Borgholms Slott. Så mycket historia som andas här. 
 


Karoline
Postat 2015-06-14 / 23:04:18.

For en flott direwolf du har! :)

Svar: Jag håller med.. ;) :D
{Norah Kohle}

Ida
Postat 2015-06-14 / 23:14:15.

Så fint! Öland och Gotland är ju bland det bästa i Sverige. Jag är inne på att skaffa en vit herdehund till nästa sommar och har lite frågor om Iso. Är han skällig? Fäller han mycket? Som det verkar på er så ser han ut att vara väldigt harmonisk. Har du någon uppfattning om kullsysskonen är stabila och lugna? Är det någonting som du tycker har varit svårt med honom? Har hört skräckhistorier om vissa vita herdehundar som är osäkra men tycker att rasbesbeskrivningen låter så bra då när allt är som det ska. Tack på förhand och tack för en fin blogg.

Svar: Verkligen!! Åh vad kul - du är inne på den bästa rasen. ;) Iso är fantastisk på alla sätt. Trygg, harmonisk, positiv, orädd och stabil. Skäller aldrig oprovocerat men är "snackig" i övrigt, men ingenting störigt utan bara charmigt. Syskonen är som jag förstått också bra i lynnet och hans mor är lika fantastisk. Fäller gör han dock en hel del, det går i perioder men lite hela tiden får man vara beredd på. Men allt annat väger upp för det. :)
{Norah Kohle}

johanna
Postat 2015-06-15 / 23:35:41. URL: http://https://wildshenanigans.wordpress.com/

härliga bilder! älskar öland, men väldigt länge sedan jag var därr

Linnea
Postat 2015-06-17 / 19:37:46.

Hej!
Nu är det jag kommer skriva lite orelaterat själva inlägget ovan men jag hoppas att det inte gör något. Jag sökte på "Göra egna pilar och koger" på google och fick fram din blogg. Det är nämligen så att jag är på jakt efter pilar och koger till introduktionen på LTH till hösten då vi har tema Grekiska Gudar och jag själv kommer att gå klädd som Artemis i 4 veckor. Jag tyckte verkligen det koger du hade gjort själv och dina pilar verkligen var supersnygga och jag undrar om du har tips på vart man kan få tag på liknande till ett vettigt pris?

Kan för övrigt säga att jag snabbskrollade igenom många av dina inlägg nu och måste säga att du verkligen är grymt duktig på att hantera läder!

Svar: Hej! Tack så mycket! Kogret har jag inte gjort själv utan det kommer från http://armstreet.com/. Pilar i "rätt" stil kanske du kan hitta typ här: http://viking.se/historiskt-bagskytte :)?
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: