Torpa Stenhus

 
Debuten är avklarad! Jag har gått på marknad heeelt själv... Och det gick ju helt galant. Var väldans skönt, till och med. ;)
 
Det är ju inte så att jag känner att jag måste ha sällskap 24/7, definitivt tvärtom snarare, men just att åka iväg såhär på marknader på egen hand har inte känts vidare lockande förut. Jag är ju något av en extrem-introvert och det där med att gå runt bland fullt med folk som jag inte känner helt själv, nä, inte min komfort-zon. Men nu i helgen är det medeltidsdagar på Torpa Stenhus och jag ville så gärna dit men orkade heller inte riktigt bestämma tid och anpassa mig efter någon annan. Det är rätt körigt som det är nu med jobbet ändå, så på min lediga tid vill jag bara göra precis vad som faller mig in i stunden.
 
 
Så jag packade in Iso och mig själv och styrde kosan mot Borås och vi hade en fantastiskt trevlig dag! Torpa Stenhus har jag inte varit på förut men dit vill jag definitivt åka igen. Platsen var otroligt vacker, marknaden var stor och härlig och vi hade en väldig tur med vädret.
 
Självklart blev vi stoppade av folk som ville fota, hälsa och klappa på Iso. Det var även en del som kände igen oss via mina hantverk, och det är ju såklart fantastiskt roligt. :)
 
Dagen får tio av tio vargyl. Tack, Torpa Stenhus!
 
Här står jag, ni vet helt naturligt poserandes sådär. Lite av dagens bling.
 
Svårt att hitta en finare location.
 
Finfina prylar.Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: