Alviskt halsband

 
Igår (eller tekniskt sett idag) ungefär kl 00 kom jag på att Iso borde ha ett nytt halsband till medeltidsmarknaden idag. Så jag satte mig och gjorde ett, haha. Ganska exakt två timmar tog det, att skissa designen, mäta upp, skära ut halsbandet, kantbehandla, överföra mönstret, karva ut det, slå löven, färga allt samt sy ihop det.
 
Det är ju inte helt dåligt jobbat faktiskt, att hosta fram ett nytt halsband lite impulsivt sådär på ett par timmar. Och bra blev det, jag är nöjd. Framförallt är jag så jäkla glad att jag plötsligt har möjlighet att göra sånt här - att bara kunna sätta mig och skapa vackra saker med händerna.
 


Urhästen ✿ En blommig häst
Postat 2015-07-12 / 08:07:10. URL: http://urhasten.se

Dör läderverk-snygghets-döden återigen. Jag får be om ursäkt om jag börjar bli dryg, men fan vad du inspirerar. Jag är nog inte väldigt intresserad av att hantera just läder - men mycket annat. Viljan, inspirationen, DRIVET att utföra det man drömmer om! Det har du!

Svar: Åh tack, nej men det är bara roligt att höra! :)
{Norah Kohle}

johanna
Postat 2015-07-12 / 22:46:26. URL: http://https://wildshenanigans.wordpress.com/

så himla fint!

Svar: Tack! :)
{Norah Kohle}

Linda Lundquist
Postat 2016-01-03 / 12:08:24. URL: http://lindalundquist.blogg.se

Wow vad häftigt med läderhantverk! Ser verkligen jättespännande ut. Älskar att pyssla så det kanske vore nåt att testa på. :) Du verkar väldigt duktig.

Svar: Tack! Ja, testa! :D
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: