Watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don't believe in magic will never find it.

 
Magi om något måste väl ändå vara snöfall. Små glittrande kristaller som faller från himlen och tillsammans lägger ett vitt täcke över världen.. Är inte det magi?
 
Det är samma veva varje gång det har snöat, jag drar upp rullgardinen och drar häftigt efter andan och blir stående med händerna över munnen i ett fånigt flin i flera minuter innan jag kan ta mig samman för att gå vidare. Som ett litet barn på julafton... Och så är jag nästan beredd att avboka alla eventuella planer bara för att bli fri att ge mig ut och rida. Jag måste, liksom. Det går inte annars. Jag måste ut och uppleva vinterlandet från hästryggen.
 
Om man skulle vara intresserad av att följa mig på instagram så har jag skapat ett nytt galleri i lite mer "Ailim-stil". Det hittas under @norah.kohle. Hästbilder i överflöd finns det på @horsebalance, om man vill följa mig där också.Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: