I don't want realism. I want magic - yes, magic.

 
Samma visa varje år. På sommarhalvåret är min stil ljus, bohemisk, fri och väldigt avslappnad. Så kommer hösten och vintern... och jag drunknar i sagovärlden. Klär mig i mantelliknande jackor med stora huvor, pinnar fantasybilder på pinterest och avverkar levande ljus på löpande band. Jag vet inte vad det beror på.
 
Det innebär i alla fall att jag aldrig är nöjd med min inredning i längre än maximalt sex månader, sedan vill jag göra om precis allt. Tröttsamt minst sagt... Men det är väl bara att försöka hänga med i svängarna, och såå jobbigt är det ju faktiskt inte att byta ut lite prylar då och då för att hålla sig nöjd.
 
Så nu har mitt virkade och bohemiska arrangemang fått stiga åt sidan för en mer sagoinspirerad inriktning. En karta i den här stilen har stått på min önskelista i många år, så jag beslöt mig snabbt för att jag skulle haffa en i Hobbiton. När den väl satt uppe på väggen kunde jag bara inte låta bli att plocka upp min allra vackraste pil ur kogret och hänga den på display ovanför kartan. Ja, jo, mitt fantasyhjärta är nöjt i alla fall. Och som det känns nu skulle jag inte ha några problem att leva med detta året runt - men ge mig ett par månader så får vi väl se vad jag säger sedan...
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: