Hantverk

 
Mitt nya armskydd eller bracer eller vad man nu vill kalla det. Med inbyggd skjuthandske, hur käckt som helst! Jag låg och tyckte synd om mig själv efter att ha blivit totalt utslagen av sjösjuka medan Jakob ritade upp mönstret en eftermiddag i Christchuch, Nya Zeeland. Sedan modifierade vi det lite och några dagar senare hade han gjort klart det. Galet roligt att se något skapas från absolut scratch, och väldigt inspirerande. Jag älskar det!
 
Ända sen jag gjorde mina pilar i höstas har jag varit sugen på att börja med mer hantverk. Det finns ju så himla mycket jag vill skapa - hästutrustning, hundhalsband, medeltidskläder, fantasygrejer, bågskytteutrustning, smycken, väskor.. listan tar inte slut. Men då jag är perfektionist ut i fingertopparna har jag väldigt svårt att påbörja grejer om jag inte är säker på att jag kommer kunna göra ett bra jobb. Och därför blir det att jag inte gör någonting istället. Himla korkat, för hur ska man kunna bli bra utan att öva?
 
I vilket fall, mitt nyårslöfte för 2015 är att våga bli mer kreativ. Jag ska lära mig att arbeta i läder. Jag ska lära mig att göra tagelarmband. Och jag ska sy åtminstone en outfit till medeltidsveckan. Jag har till och med skapat en ny kategori här på bloggen, så om den ekar tom mot slutet på året får jag skämmas. Three, two, one, go!


Isabelle
Postat 2015-01-14 / 14:13:44. URL: http://talidass.weebly.com

Den var riktigt snygg!
Fick prova på att skjuta på den lokala klubben, men vet inte om jag ska gå med eller skaffa mig en egen båge och skjuta på hemmaplan.
Var det en Kassaibåge du köpte på nockläget? Vilken dragstyrka har din båge? Frågade de på klubben om dragvikt, men de sa aldrig vad bågen jag sköt med hade. haha Bara att jag skulle ha någon som låg runt 28 pounds...

Svar: Nej, min är en skytisk äldre från Grozer. Dragvikt ligger på #29, under #30 rekommenderas för nybörjare. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: