Some are magic, and others are just the illusion of it

Kan jag först och främst bara få klaga lite på den här obligatoriska mobilvyn som blogg.se ställt till med? Jag har fixat designen så att det ska gå bra att läsa även från en telefon, vill inte alls ha den här fula designen man fått nu... Så, kan vi komma överrens om att alla läser min blogg från en dator hädanefter..? ;)
 
Hehe - verkar som att man nu kan välja om man vill ha mobilvy eller inte. Perfekt!
 
 
Idag åkte jag ut till havet för att ta lite bilder, men där var det så extremt blåsigt och otrevligt att jag snabbt skuttade in i bilen igen. Min älskade varg har gått och skadat sig och får gå på exakt noll promenader för närvarande, så för hans del handlade det mest om lite miljöbyte. Men han var inte heller särskilt road av att behöva gå kopplad och inte få härja fritt som han bestämmer själv.
 
Så motivationen ligger väl inte på topp, det kan jag inte påstå. Långturerna med häst och hund djupt ut i skogarna har varit min drivkraft på sistone, så nu när Iso inte får följa med är det inte alls lika kul. Men idag fick jag något som verkligen piggar upp. Förra året i april hade jag och Zandra en fotografering i vitsipporna och nu har jag äntligen fått lite bilder. Åh vad jag älskar dem!! Speciellt den här nedanför... Vilken sagohäst jag har.
 
Jag har tänkt byta ut tavlorna på Conny som hänger i mitt sovrum mot ett par andra, och var ganska säker på vilka bilder jag skulle välja. Men nu är jag plötsligt inte alls säker längre.. haha. :')
 
Alla dessa bilder är alltså tagna av Zahlo Foto.
 


Sara K.M
Postat 2015-02-26 / 16:00:09. URL: http://Http://aiya.blogg.se

Hehe, inte en chans! ;) Finns inte mycket som slår att kika in hit med sin iPad på morgonen! :) Vad kul att få se nya bilder på er, de är riktigt mysiga! :D

Svar: Attans då.. ;) men det är ju kul att du gillar bloggen, haha. :D
{Norah Kohle}

Hilda
Postat 2015-02-28 / 23:50:51.

Wow vilka fantastiska bilder :D Gillar speciellt den när du och Conny står bredvid varandra, magiskt ljus!

Svar: Ja åh jag gillar den också :D :D
{Norah Kohle}

Naviana
Postat 2015-05-05 / 18:24:52. URL: http://naviana.blogg.no

Helt magiske bilder! For noen flotte dyr du har ^^

Svar: Åh tack :))
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: