Jul i min lya

En sån här liten kreation har jag velat pyssla ihop länge. Egentligen är det ju sjukt opraktiskt att klä in ljuset sådär eftersom man bara kan bränna det ett par cm... Men jag tänkte väl mest att det kunde få stå och se läckert ut (och dofta... gudomligt!) ;)
 
Alltså om jag får säga det själv så har jag mitt gift wrapping game ON POINT i år. Normal tjej som blev helt överlycklig när hon hittade brunt, "tråkigt" papper haha... Men det gör ju att man får mycket friare händer med övrig dekoration! På senare år har jag verkligen gått över till att nästintill tycka mer om att ge än att få. Det är så roligt att lägga ner tid på att slå in paketet fint och anpassa det efter vem som ska få det.
 
 
Jakob och jag har fått en ny lya och jag som är inredningsfreak är ju typ i himlen nu! Speciellt som det nu råkar vara juletid vilket innebär att det är helt ok att bomba placet med granris, kanelstänger och kottar. Och det bästa av allt... - vi har en öppen spis. Levande eld inte ens en armlängd från sängen. Snacka om livskvalitét!
 
Det börjar sakta falla på plats här inne men än så länge får det bara bli lite detaljbilder. Ska ta större bilder när det är helt klart. :)


Emely
Postat 2015-12-06 / 19:15:22.

Åhh så mysigt det ser ut! Bra tips med ljuset förresten, blev ju jätte fint och jag kan tänka mig att det doftar underbart! :)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: