Tillbaka i nutidenI fredags lämnade vi Visby och svidade om från handsydda linnekläder till kostym och högklackat snabbare än blixten. Jakobs systers bröllop stod på schemat så även i år blev det en aning kortare medeltidsvecka än önskat. Men men; som alltid - next year!

Med mig från paradiset har jag lite nya smycken, pärlor till min hängselkjol (kan någon förklara varför det heter kjol när det är en klänning..?), kniven med hornhandtag som jag velat ha så länge, en superhäftig handsmidd hovkrats, spännen och ringar till hantverk samt lite vadmal. Näst ut på listan är att sy en hätta! Så himla praktiskt plagg och snyggt dessutom. Läs noga nu och förundras: Jag ser fram att börja brodera på den.

...

WHAT. Nä. Det kan inte stämma. Jag-broderar-inte. Men jo tametusan. Nu ska det bli vikingbroderi och det kommer bli GRYMT!!!

Vet ni vad. Jag plockade inte upp min kamera en enda gång i Visby, så jag har inga fancy bilder att bjuda på. Ingenting på mina olika kläder eller frisyrer eller smycken, ingenting från marknaden, ingenting från några föreställningar. Men det är ok! Bilderna finns inom mig och det räcker. :) Tack alla gamla och nya vänner för en fantastisk medeltidsvecka!!
Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: