Den mest perfekta lilla kniven

 
Om ni bara visste som jag letat efter en sån här kniv. Överallt tyckte jag, men ingenstans fanns Den som jag ville ha... tills jag plötsligt sprang på en hel hög i Visby och det istället blev svårt att välja vilken jag ville ha. Men tillslut blev det den här skönheten och jag tycker att den är så fiiin så fiiin.
 
Självklart skulle den ha en passande skida också. Läderbiten har jag haft utskuren i några veckor nu, men inspirationen till att börja designa den har inte kommit till mig. Förrän igår, då jag satt hela dagen och skissade, ritade hästhuvuden och slet mitt hår av frustration för att få det att mynna ut i en snygg fläta. Men tillslut så och ååhh vad bra det blev! Väldigt mycket Rohan-stil på den, precis som min bältesväska så det passar ju himla fint ihop.
 
Sedan ville jag ha någon annan detalj än vanligt läderband att hänga den i och jag kom på att en fläta av hästtagel hade passat bra. Så Leia fick donera och det blev riktigt bra tillslut, även om tagel minst sagt kan vara lite bökigt att hantera när det inte sitter fast på en hästkropp utan kan spreta vilt åt alla möjliga håll. Jag ska nog trimma tofsen lite, men tillsvidare är jag riktigt nöjd!
 


Vilma
Postat 2015-08-26 / 20:56:23. URL: http://alderheim.blogg.se

Åh det är så himla roligt att följa ditt hantverkande, du är så sjukt duktig! :D

Svar: Tack snälla!!
{Norah Kohle}

Hanna
Postat 2015-08-29 / 07:42:07.

Hej, hur gammal var Coolman när han släpptes ut på lösdrift? Hade han gjort det förr? Jag funderar på att släppa min på lösdrift. hon är 23 och jag har tänkt förut att hon är för gammal, hur ser du på saken, ser fram imot att höra hur du tycker om saken 😀

Svar: Hej! Han var 20 år och hade bott i spilta (men gått ute dygnet runt på vissa somrar) de senaste tio åren. A och O är en bra ligghall, hästarna måste kunna gå in och vara väl skyddade om de vill/behöver. Har man bara det är ålder inget problem. Det blir som att stå på box, fast med mer utrymme och valfrihet. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: