Broderad hätta

 
Ja men se där, brodera gick ju det också. ;) Och jag har faktiskt haft riktigt kul medan jag hållt på! Att sy fast innertyget (tunt ljuvligt ylle) var ett mindre skojigt projekt men broderiet har jag verkligen njutit av att arbeta med. Så härligt att bara sätta sig med hättan i knät, stänga ute omvärlden ett tag och låta nålen gå in och ut genom tyget.
 
Jag ska vara ärlig och säga att jag inte är helt nöjd med hur passformen på själva hättan blev. Tycker att den sitter lite konstigt över axlarna och huvan blev större än jag tänkt mig. Känner mig lite som en hund med en sån där strut över huvudet, haha! Fast å andra sidan så är det väl ganska svårt att få en hätta att sitta helt bra, det är ju ändå någon form av "halv-plagg".
 
Med huvan nere ser det tjusigt ut i alla fall, och broderiet är jag riktigt glad i!
 
 
Här ser man det nya blinget till hängselkjolen, de två pärlbanden. Nästa steg är att hitta fina spännbucklor att sätta vid hängslena, men det är ingen brådska. De är ju inte billiga direkt...
 


Isabella [ Fotografi ]
Postat 2015-08-25 / 20:39:50. URL: http://szalai.blogg.se

Den ser ju supermysig ut, duktig du är! Blir så himla impad av att du sytt och broderat det där för hand. Färg-kombon är för i övrigt kanonfin! Passformen tror jag inte du behöver oroa dig för heller, tror att kanterna kommer forma till sig efter att du använt den ett tag. :) Är det mönster ifrån Sophias Ateljé du använt förresten?

Svar: Åh tack! Man kan ju hoppas hehe, det är mest att huvan är så stor och otymplig som stör mig och det kommer ju inte ändras dessvärre.. ;P Nej jag kopierade bara en annan hätta, så inget direkt mönster.
{Norah Kohle}

Solsippan
Postat 2015-08-25 / 21:00:17. URL: http://solsippan.blogspot.se/

Skitsnyggt! Tror som ovanstående att tyget kommer att "mjuka till sig" lite när du använder den.

Svar: Tack!
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: