Pilverkstad

 
Jag har gjort egna pilar! Jag! Med tummen mitt i handen!
Undrar fortfarande lite hur det gick till egentligen. Men tänker man på att jag fick allt material köpt och levererat till mig, har arbetat nonstop de två senaste dagarna och varannan minut skrivit "hjääääälp..." till Jakob i Australien, då kanske det inte är helt omöjligt att förstå.
 
Är faktiskt riktigt nöjd. De blev galet mycket bättre än jag kunnat ana. Det var riktigt kul att få designa fjädrarna och det blev såklart lite alvinspirerat. Kunde inte låta bli att gå over the top med en av pilarna och göra den lite extra spejsad. Kanske inte helt perfekt funktionellt sett, men jäkligt snygg.
 
 
Var ute och provsköt för första gången nu ikväll. Orkade inte släpa fram måltavlan, utan körde ett par långskott. De flyger i alla fall. ;) Det återstå att se hur bra de är att skjuta prick med dock, men det ska nog gå bra.
 
Blir så glad varje gång jag ser mitt snygga koger som verkligen fått sig ett lyft med alla nya pilar! Nu kommer det helt klart till sin rätt. Har ett par pilar kvar att göra, men jag har fått slut på lite material... Är nog inte helt fel att ta en paus, för nu drömmer jag nästan om att klippa fjädrar och såga nockar.. ;)
 


Sara Karlsson Maltby
Postat 2014-09-21 / 09:17:34. URL: http://soky.blogg.se

Pilarna är super snygga!

Svar: Tack! :)
{Norah Kohle}

Lilla Legolina
Postat 2016-01-11 / 20:26:42.

Var köpte bu allt material? Och hur långa är fjädrarna?

Svar: Allt kommer från Bågar & Pilar. Fjädrarna.. hm, har ingen aning faktiskt. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: