Fire

 
Jag har inte varit såhär trött på år och dar.
Två kompisar är på besök den här veckan, Martina från urskogarna i norr och Jakob som ska flytta till Australien. Egentligen var tanken att vi främst skulle fokusera på att lära Jakob att rida, men det har liksom övergått till ett bootcamp deluxe. Vi gör allt och lite till. Leker med eldstavar. Galopperar genom skogen. Lindar fjädrar till pilar. Akrobatik man aldrig kunnat föreställa sig att klara av. Tränar med hästarna. Fotograferar. Och har överlag så jäkla kul.
 
Men jag är så trött. Mina armar är mer blågulröda än de är vanlig hudton, höger axel går knappt att lyfta, höfterna är stela som aldrig förr och mitt vänstra knä är dubbelt så tjockt som det högra samt har antagit en sprakande kulör. För att inte tala om energin som ligger på ungefär minus sjuttio med all aktivering och sömnbrist som anledning.
 
Det ska kännas att man lever helt enkelt. Och det är ju helt underbart att tycka att något är så kul att man fullständigt tar ut sig dag efter dag trots att kroppen skriker.


Matilda
Postat 2014-09-04 / 16:10:56. URL: http://skogsrusset.se

Helgrymma bilder! vad har du för inställningar på kameran för att få till de? :)

Svar: Tack! Bländare 7.1 samt slutare 1/2 sekund på bilderna med "eldstreck", bländare 1.8 samt slutare 1/125 sekund på resten. :)
{Norah Kohle}

MATILDA
Postat 2014-09-05 / 13:02:29. URL: http://matildays.se

Vad fina bilder!

Svar: Tack!
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: