Chaos, leave me never. Keep me wild and keep me free, so that my brokenness will be, the only beauty the world will see.

 
 
På något märkligt sätt är jag både vansinnigt inspirerad och oinspirerad på samma gång för närvarande. Jag blickar framåt med spända och förväntansfulla ögon, men jag har inte riktigt full motivation att ta tag i saker just nu. Masar mest runt känns det som, även om jag är en väldigt nöjd masare. Drömmer på heltid gör jag, men det är ju å andra sidan inte särskilt ovanligt för att vara mig.
 
Myter och legender och drakar och riddare ligger som vanligt inte långt bort i tankarna, och det känns just nu som att det bara krävs minsta lilla gnista för att tända eld på mina disträa fantasier. Jag tillverkar pilar och behöver inte anstränga mig för att inbilla mig att jag sitter i en vapenkammare djupt i en avlägsen borg någonstans. Jag går genom det vindbitna gräset för att hämta min häst, och ögonen trollar liksom bort elledningar och vägar och granngårdarna tills det bara finns mitt kungarike så långt ögonen når. Jag låter mig svepas iväg, fyllas upp av äventyrslusta och ingenting kan hejda fantasin. För den är min och bara min och jag har helt enkelt inte lust att sätta någon gräns.
 
 


Sanne
Postat 2014-09-25 / 18:17:21. URL: http://sanne.forme.se

Jag är preciiiiiis likadan :) det finns inga gränser för fantasin, och det är väl helt fantastiskt när vi trots allt lever i ett så begränsat samhälle!

Svar: Visst är det det, som att leva i två parallella världar ungefär. ;)
{Norah Kohle}

Amanda
Postat 2014-09-25 / 18:49:48. URL: http://www.amandassofi.wordpress.com

Så fina bilder!

Svar: Tack!
{Norah Kohle}

Matilda - tonårsliv i rullstol
Postat 2014-09-25 / 19:27:01. URL: http://skogsrusset.se

Du tar helt fantastiska bilder!

Svar: Tusen tack! :D :D
{Norah Kohle}

Emilia Trennsby
Postat 2014-09-27 / 18:56:49. URL: http://emiliatrennsby.blogg.se/

Guud vilka fina bilder !

Svar: Tack snälla :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: