For a seed to achieve its greatest expression, it must come completely undone. The shell cracks, its insides come out and everything changes. To someone who doesn't understand growth, it would look like complete destruction.


There's a story in her eyes


Sunshine Daydream

 
En solskensdröm... Att promenera genom den blommande fruktträdgården och över ängen fylld med maskrosfrön. De yr omkring, tävlar med vinden och de citrongula fjärilarna. En stunds vila, i skuggan under den stora eken och med fågelsången som sipprar genom lövverket. Att strosa vidare, ut i skogen och långt iväg. Glömska för allt utom det som vi kan se och höra och känna - precis här.. precis nu..

Those who don't believe in magic will never find it

 
Här var det inte så livat minsann. Det är ingen större panik dock, Ailim är ju i allra högsta grad bara en mysblogg. Det får vara lite låg aktivitet ibland. Sen sist har jag varit lite sjuk, varit på magiska.ridturer, varit lite halt, besökt Arns Rike och deltagit på kurs, pinterestat, haft magproblem, ridit i skog och mark ännu lite till, ja, och så jobbat förstås. Och bara varit. Lite av varje med andra ord.

Australia

 
Två gånger i mitt liv har jag fått möjlighet att besöka detta underbara land. Med milsvida stränder och skrattande kookaburror och gassande sol och högljudda syrsor korallrev och eukalyptus och no worries. Senaste resan var under vintern som gick från tvåtusentolv till tvåtusentretton. Drygt ett år sedan alltså.
 
Mer avslappnat land får man leta efter - jag längtar tillbaka!