The Prancing Pony

Jag har en inspirationskälla som står ut lite extra från mängden - en person som inspirerar och motiverar mig inom fler än ett område. Denna person är Elin Kero - Nevnarien. Jag ramlade in på hennes blogg för drygt tre år sedan (det här är det första inlägget jag minns att jag läste, så där någon gång började jag väl följa henne) och har varit fast sen dess. Fotografi, design, konst, stil, inredning - det spelar ingen roll, Elin gör allt så jäkla bra.
 
I takt med att jag blev mer imponerad började jag såklart också drömma om att en gång bli fotograferad av henne tillsammans med hästarna... En dröm som skulle förbli just en dröm, antog jag.
 
Men jag hade fel och igår slog min dröm in! Elin kom tillsammans med Martina, som stylade mig och Therese, som var assistent. Efter ett par timmars tillfixning i mitt kök åkte vi ner till hästarna där Conny väntade på oss. Han hade fått stå inne över natten och var paketerad i ett täcke (det enda sättet att hålla honom helt ren och vit är troligtvis i en bassäng med klorin) så att han skulle vara presentabel. Sedan bytte jag om till Elin vackra vita sagoklänning och så skapade vi MAGI!!
 
Vi stegrade med den mystiska röken slingrande runt benen, galopperade så att manteln fladdrade och... ja, levde i en fantasyvärld för en stund. Det var helt underbart och kunde inte gått bättre!
 
Klicka på den tjusiga trion här nedan för att se resultatet på Elin blogg.
 


Elin [ n e v n a r i e n ]
Postat 2014-03-25 / 21:57:22. URL: http://nevnarien.se/

Alltså du förstår inte hur glad jag blev av att läsa det här Norah! :) Och så himla roligt att du kommer ihåg när du började läsa också :D Vi verkar ha en hel del gemensamt, framför allt vårt intresse för "mytomspunna kungariken och avlägsna tidsepoker" som du så fint skriver. :D Gör som sagt gärna många fler projekt tillsammans med dig, framför allt nu när jag känner att jag har mött en person som verkligen, verkligen inspirerar mig också! Det är så underbart med sånt, börjar typ klia i fingrarna haha :D
Du är bäst! :D

Svar: Ååhh och tack detsamma för vad glad JAG blev nu! :D ♥ Det ser jag fram emot och mina fingrar kliar också, haha ;) Kram på dig!!
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: