Up up and away

 
 
 
Det är ju nästan lite fånigt. Jag har mellanlandat i London hur många gånger som helst påväg till andra destinationer, men själva staden har jag aldrig besökt trots att det är så nära. Fram tills nu. En snabbvisit som var alldeles fullspäckad med diverse traditionella London-roligheter och som definitivt gett mig mersmak på staden. Det finns ju så mycket att se, så mycket att göra.
 
221B Baker Street, Harry Potter-tour, Big Ben, Madame Tussauds, shopping, London Eye, Notting Hill, Hyde Park, pubar, The Lion King-musikal, Afternoon Tea på Fortnum & Mason, Harrods, Buckingham Palace...
 
En del av det som hunnits med. Jag har nu dryga tusen bilder att gå igenom och fixa till - men det får vänta ett tag. Jag har precis hämtat hem vargen som bott på lyx-pensionat undertiden, och vi har mycket att ta igen! Jag fick även med mig en souvenir i form av en rejäl förkylning, så det blir en lugn dag för oss. Ganska skönt.


Alma Bengtsson
Postat 2014-06-02 / 13:09:11. URL: http://photoab.blogg.se/

älskade london!

Svar: Otroligt fin stad :)
{Norah Kohle}

Astrid
Postat 2014-06-02 / 21:50:41.

Om du åker dit igen kan det vara värt att kolla in The London Brige Experience! Jag tyckte det var rätt kul grej att göra sådär en gång.

https://www.thelondonbridgeexperience.com/

Det är hemsidan så kan du kolla upp det!

Jag kan också rekommendera att åka bort en bit till Oxford. Alla universitet finns där(bland annat ett de filmade delar avde tidigare Harry Potter filmerna om inte fler. Var där för rätt många år sedan nu) det finns trevliga butiker och säkert en massa mer trevligt men det är i princip bara en endags tur.

Bara lite tips om du åker dit igen :)

Svar: Tack för tips! :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: