The Moon has awoken with the sleep of the Sun, the Light has been broken, the spell has begun

Var det någon som såg fullmånen i fredags? Helt enorm! Det var ju dessutom fredag den 13, så... undrar hur många varulvar som vaknade till liv?!
 
Hemma efter en härlig helg i Stockholm.
Det var konsert med One Direction som stod på schemat. Trots att jag bor ett stenkast från Sveriges näst största stad och dessutom har varit en del i storstäder runt om i världen, blir jag helt förvirrad av att komma till huvudstaden. Alla tåg och pendlar och människor och byggnader..! Gårdagen spenderades mest med att yra omkring tror jag. Efter mycket om och men hittade vi i alla fall fram till Friends Arena och lyckades till och med ta oss till våra platser utan problem.
 
Konserten var bra, det var roligt att få se dem live. Sen är det klart att det är lite skillnad på att sitta på andra sidan arenan mot att stå i folkhavet intill scenen. Dessvärre är jag en sån där som lätt svimmar i folksamlingar, så jag får helt enkelt sitta på läktaren och njuta därifrån. Men nåja! Det betyder ju också att jag har uppsikt över hela publiken hela tiden. Och det var helt klart en upplevelse att se så gott som varenda människa i arenan dansa och sjunga med i Macarena inför konserten, haha.
 
Idag hann vi med ett besök i Gamla Stan och där är ju bara så himla fint. Som en större version av Visby som jag tycker så mycket om. Handfaste är en butik jag haft koll på över nätet ett bra tag, och till min stora lycka hittade jag dit för en tur i den fysiska butiken! Med mig hem fick jag två snyggingar, ett vikingaskepp till mina ringar och en fin liten ljushållare.
 


Alizsie - Lisa
Postat 2014-06-22 / 22:05:22. URL: http://alizsie.blogg.se/

Nej vilket fint vikingaskepp! Har också varit inne en del på deras sida :') Mycket häftiga grejer de har där. Nej nu ska jag sluta bomba din blogg med kommentarer haha

Svar: Tack snälla, ja visst har de mycket fint! Jag ville shoppa hela butiken, haha. :D
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: