Harry Potter studio tour, del ett

 
Jag har praktiskt taget växt upp med Harry Potter. Den första boken kom ut i Sverige när jag var sex år gammal, och innan säcken knutits ihop och sista filmen släppts hade jag hunnit bli arton år. Så det har varit mycket Harry Potter genom åren, och som så många andra runt om i världen var jag trollbunden från första stund. Så när vi nu skulle till London, var det såklart ett måste att åka på Harry Potter studio tour på Warner Bros!
 
För tre år sedan var jag i Florida, och besökte då the Wizarding World of Harry Potter på Universal Orlando. Och även om det också var häftigt, så var det här på en helt annan nivå. Man kom så nära alla detaljer, allt var så noggrant uttänkt och det fanns verkligen tid att se och göra allt man ville. Dessutom var det inte sådär otrevligt mycket folk, utan man kunde med lätthet ta sig fram och fotografera utan en massa främlingar i vägen.
 
Jag är verkligen såååå nöjd! Det var helt magiskt! Nu har jag börjat se om alla filmerna och det är så sjukt spännande att se allt nu igen. Och att känna... I've walked these halls!!!
 
Ljuset i studion var väl inte det bästa, då det var mörkt och dessutom väldigt blått på sina ställen och väldigt rött på andra. Jag är ju heller inte särskilt fototeknisk - men vad fasen. Jag är så glad att jag först och främst bara varit där, sedan att man fick fotografera över huvud taget och så kunde det ju faktiskt varit ännu värre.
 
Att göra detta rekommenderas fett om man är i London!!
 
Skrubben under trappan precis så som den såg ut i filmen.
 
Porten in till Stora salen.
 
Ååhh vad fin den var..! Och ni ser här att det inte direkt var helt packat med folk.
 
De små, små sängarna.
 
I Mörd-spegeln! Eller Mirror of Erised på engelska..
 
I show not your face but your heart's desire.
 
Se på alla små detaljer!!


Klara Forsström
Postat 2014-06-07 / 00:50:06. URL: http://skogsmullen.horseworld.se

Åh vad jag vill tillbaka dit nu när jag ser dina fina bilder!

Alizsie - Lisa
Postat 2014-06-22 / 22:02:37. URL: http://alizsie.blogg.se/

Aah sjukt avis! :O Vill också dit

Svar: Åh ja, det var helt magiskt. Ett måste om man är i London!
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: