Vad hände med bågskyttet?

 
Ja nu har det varit lite tyst om bågskyttet ett tag. Av en simpel anledning - jag har inte skjutit en enda pil. Det har liksom bara inte blivit av, annat har kommit emellan. Dessutom är det lite bökigt med vart jag kan skjuta, min måltavla har kapitulerat och på fältet där mina "skjutbalar" står är det så himla blåsigt. Jag är redan av med en pil så har nu bara fem kvar - och dem vill jag inte skjuta bort.
 
Häromdagen var jag och hästarna modeller för ett projekt och då fick bågen vara med på ett litet hörn. Det märktes att jag inte skjutit på ett tag, kan jag säga. Kroppen blev helt slut av att hålla den spänd, pilen lydde inte alls och mina dragfingrar tappade känseln för flera dagar framöver. Men det var ganska kul på ett sätt, för det bevisar ju ändå att jag utvecklades helt enormt under tiden då jag var lite mer aktiv!
 
Jag blev i alla fall väldigt sugen på att sätta igång igen, så så snart värmen lagt sig får jag nog försöka hitta en lösning.


william
Postat 2014-07-30 / 09:10:33. URL: http://canonguy.blogg.se

awesome bild:D

Svar: :D
{Norah Kohle}

Vilma
Postat 2014-07-30 / 09:18:11. URL: http://alderheim.blogg.se

Jag känner lite likadant - jag soon skittle öva så himla mycket när jag hade köpt ryttarbågen men nu blir det typ en gång i månaden, haha! :) ska du till medeltidsveckan förresten?

Svar: Hehe ja, det är ju lite meck att dra fram alla grejer och så. Men så himla kul, får ta tag i detta! Jo, fredag till torsdag! :)
{Norah Kohle}

Vilma
Postat 2014-07-30 / 13:45:29. URL: http://alderheim.blogg.se

Jag skulle skriva "som skulle" men det blev "soon skittle". Min autocorrect är lite skum, haha! ;) jag ska också till medeltidsveckan, så vi kanske stöter på varann :)

Svar: Haha, det märkte jag inte ens.. ^^ Ja men så skoj!
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: