It's the heart that makes the home

 
Då var jag äntligen klar i sovrummet och så nöjd jag är! Det blev en helt annan känsla i rummet, från väldigt Afrika-inspirerat till en ljusare, mer "allmän" stil. Jag älskar hur jag fått in element av naturen och fått dem att fungera både funktionellt och stilrent.
 
Drivveds-galgen fick sällskap av en tavelram som är gjord av en bräda jag hittade på samma strand. Jag köpte även två virkade band på en loppis häromdagen (för hela två kronor totalt..), utan att ha någon särskild plan för dem. Men när jag hade tavlan och bilderna framför mig i rummet var det helt självklart att banden skulle användas för att hänga upp fotona.
 
Sista delen av mitt lilla fixa själv-projekt är halsbandshängaren gjord av en gren från hästarnas hage. Även den borstades och lackades för att bli snygg och hålla bättre. Själva hängarna är så kallade sömmar, spikar som man använder för att spika fast skor på hästarnas hovar. Mina hästar går barfota och slipper därför spik i fötterna, men här var de ju väldigt funktionella och faktiskt snygga.
 
 
En annan förändring är att den gamla tradiga rottingkistan byttes ut mot en amerikakista. Den har fungerat som förvaring åt maskeradkläder fram tills nu, så en liten uppfräschning behövdes. Den luktade rätt unket, men efter ett par dagar med en liten skål med ättika inuti börjar lukten försvinna.
 
En skattkista har stått på önskelistan länge så jag är himla glad när jag nu äntligen fått in en! Den bidrar enormt till den nya fina känslan i rummet. Dessutom ska det bli skönt att slippa brottas med byrå eller garderob varje gång jag vill få fram eller lägga in en kofta, lite extra utrymme var efterlängtat...
 


Spell Mink
Postat 2014-08-08 / 11:25:25. URL: http://spellmink.blogg.se/

wow vad fint, gillar din blogg!

Svar: Tack, vad glad jag blir!
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: