archer ↠ // la lune ☾

 
Min lilla duva fick sällskap för ett par veckor sedan. Detta i form av en tunn halvmåne på revbenen och en pil på underarmen. Den senare har jag varit sugen på en länge tid, medan månen var lite mer impulsiv. Fast ingenting slår väl impulsiviteten som drabbade mig när jag var i Miami. Där tog det bokstavligen sekunder från det att jag bestämt motiv (ja, ens bestämt att jag skulle tatuera mig) tills nålen låg mot huden. Haha. Men det var historien om fågeln, nu var det ju nykomligarna det skulle handla om.
 
Jag har ingen helt spikrak symbolik kopplad till dessa två faktiskt. Pilen handlar väl om att alltid fortsätta framåt, att följa sina drömmar och våga vara den man Är istället för något omvärlden försöker få en att bli. Och månen är på något sätt en hyllning till universum vilket jag finner mer fascinerande för var dag. Vår värld håller så mycket magi och fantastiska ting bara man öppnar ögonen, och det vill jag understryka med denna lilla månskära.
 
För att i förtid besvara frågan som brukar komma så ja, det kändes att tatuera sig men ja, man överlever. Jag är inte särskilt nålrädd och eftersom det knappt kändes alls att tatuera sig bakom örat var jag inte vidare orolig för dessa. Nu är ju alla mina små så det gör ju hela kalaset lite mindre dramatiskt, men det är helt klart en outhärdlig smärta.Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: