Narnia! It's all in the wardrobe like I told you!

Den här lyktstolpen har jag tänkt fotografera länge, då jag tycker den påminner om Narnia. Nu passade det ju perfekt när den fått sig ett litet snötäcke också.
 
Igår var det näst intill snöstorm här. Det lugnade ner sig fram mot eftermiddagen men snön fortsatte att nästan regna ner under kvällen. Jag trodde inte att det skulle lägga sig så mycket, så jag blev väldigt förvånad i morse när det låg ett tjockt, mjukt täcke där ute.
 
Tjolöholms skogar är vackra i vanliga fall men i vinterskrud är det nästan overkligt. Efter att ha passerat lyktstolpen och valt en av de många stigarna som leder in i den djupa vegetationen, trodde jag nästan att jag förflyttats till något magiskt rike. De nästintill röda stammarna, dovt gröna växterna och den heltäckande snön svepte tankarna långt iväg på avlägsna äventyr.
 
De små trapporna i ojämn sten understrykte verkligen det faktum att jag befann mig i en slottsskog. Jag hade inga som helst problem att föreställa mig hur greven och grevinnan strosade fram på stigarna vid förra sekelskiftet, diskuterandes slottets hästuppfödning eller det nya teet.
 
Ja, slottsträdgården är verkligen food for thought, speciellt för en sådan drömmare som mig...
 
Slottets egen kyrka och allmogebyn. De små husen påminner mig alltid om Barna i Bullerbyn.
 


Fotograf Annie
Postat 2014-02-01 / 16:47:47. URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Mysiga och fina bilder. Lyktan ser verkligen ut att vara hämtad från Narnia, underbart. :)

Svar: Tack! Ja visst gör den, den ser lite magiskt ut. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: