Bågskytte

Bågen kommer från Gislfakse. Armskyddet vet jag dessvärre inte..
 
 
Något jag haft en önskan om i många långa år, det är att lära mig bågskytte. Jag vet ärligt sagt inte varför jag är så fascinerad av det... Antagligen är det väl bara den där längtan om att lära sig mer om kungarikena för länge sedan, från svunna tider och mytomspunna platser... Och den enkla anledningen att alla helt enkelt ser lite häftigare ut med pil och båge.
 
I alla fall. Jag vet inte hur det kommer sig, men jag har alltid tänkt "senare". Senare närdå?! Så nu tog jag tag i det och beställde en båge. En otroligt snygg sak som ska fungera bra även till häst, om jag nånsin kommer så långt. Först och främst är det väl bra om jag lär mig att släppa strängen utan att blinka av förvåning...


Anonym
Postat 2014-01-20 / 23:40:27.

Vilken vacker! Ser ju lite alv-liknande ut!

Tips: Vet inte om du bara stylade för bilderna, men sträcker du på dig och håller bågen helt lodrätt får du mycket bättre skott! :-)

Svar: Visst är den fin. :) Tack för tipset! Jag har faktiskt inte provskjutit med den än. Störde mig i efterhand på att jag står så konstigt på sista bilden, det bara blev så då jag vred mig i sista sekund innan bilden togs.
{Norah Kohle}

Mari
Postat 2015-02-28 / 14:04:32.

Var har du köpt pilbågen, och pilarna. Vilket märke.

Svar: Det är en skytisk äldre från Grozer, köpt av Nockläget.
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: