An arrow can only be shot by pulling it backward. So when life is dragging you back, it means it’s going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming.

 
Ännu lite mer bågskytte. Det lär nog bli en hel del sånt framöver, jag har trots allt typ sju års längtan bakom mig som nu måste komma ut. Idag var det dags att testa från hästryggen också. Jag sköt inget dock - vill helst inte bli av med ytterligare pilar. Det var alldeles nog att hålla reda på ändå.
 
Jag ber om ursäkt för flaxande ben och lutande båge och gul-men-egentligen-vit häst och tråkig bakgrund och inte alldeles strålande bildkvalité. Men nåja. Nu har jag äntligen min båge här så det lär väl bli fler fototillfällen så småningom. Så snart jag kan börja på riktigt ska jag även exprimentera med hur jag vill skjuta. För beridet bågskytte bör pilen vara på höger sida om bågen och man skjuter med tumdrag. För "vanligt" bågskytte brukar man istället ha pilen på vänster sida om bågen och skjuta med trefingersdrag, vilket jag gör nu. Jag har inga planer på att bli världsmästare utan skjuter bara för att det är roligt, så jag får helt enkelt se vilket som känns bäst för mig. Det kanske slutar med att jag drar med vänster hand och lillfingret istället..!


Emelie
Postat 2014-01-26 / 22:35:25.

Vilken bågstyrka har du? :)

Svar: Den är på #29 :)
{Norah Kohle}

Camilla
Postat 2014-01-27 / 09:56:01.

Jag kan inte låta bli att tänka på alla drömmar som uppfyllts i den här bilden. Conny utan träns i galopp på ett snöklätt fält, en alldeles egen hund hack i häl och så bågskyttet! Underbart att se :)

Svar: Nu fick du mig verkligen att le. :) Vilken underbar kommentar och så rätt du har. Saker har verkligen fallit på plats för mig!
{Norah Kohle}

kamilla
Postat 2014-01-28 / 06:24:56.

Jag skrev det på instagram men skriver det här också, sänk din armbåge lite (: så att armen hamnar i linje med pilen, det blir lättare att träffa då (:


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: