To be nobody but yourself in a world which is doing its best day and night to make you like everybody else means to fight the hardest battle

 
En sån fin morgon. Det blev en tidig start, för vi har hand om allt med hästarna över helgen så det skulle morgonfodras. Höet lades ut och hästarna kom en efter en lunkande för att hugga in - allihop så lugna och tillfreds. När jag ser mina hästar så blir jag lycklig - för att de är lyckliga och mår bra.
 
Mockningen ackompanjerades av granngårdens tupp som gång på gång annonserade den nya dagen och solen strålade genom en lätt dimma. Tänk att varje morgon vakna av tuppens galande... Jag kan tänka mig en sämre väckarklocka.
 
När stallsysslorna var avklarade gick vi ner på fältet och sköt lite båge. Jag har ännu ingen måltavla, men det behöver ju inte hindra en från att öva. Långa skott, höga skott, kortare skott... Idag exprimenterade jag med lite olika skjuttekniker och tänkte även mer på vad jag siktade på. Det visade sig att jag tydligen har rätt bra koll på vart jag skjuter ändå - men vi får väl se när tavlan kommer upp.
 
Slutligen hittade även Iso den Försvunna Pilen åt mig. Jag har gått fram och tillbaka på det där fältet oändliga gånger och för var gång har jag mer och mer accepterat att den nog är borta för gott. Men nu när vi precis börjat vandra runt för att leta än en gång, står Iso plötsligt och drar upp den ur marken. Se där! Det är allt bra med en liten hjälpreda. Den var relativt svullen, spetsen hade börjat rosta och det var någon liten frejdig filur som ätit en del på fjädrarna. Men den var återfunnen!
 
Det här var en helt perfekt start på morgonen och på Alla Hjärtans Dag. Så här skulle jag kunna ha det varje morgon.
 
 photo gif-1.gif


Veronica
Postat 2014-02-14 / 15:36:44.

Vem/vilka är det som fotar dig och hästarna? :)

Svar: Det är lite olika, ofta gör jag det själv, men den här gången var det min pappa. :)
{Norah Kohle}

Emma
Postat 2014-02-14 / 19:31:47.

E.E.Cummings gör så otroligt tänkvärda och fina citat/dikter :)

Svar: Verkligen. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: