Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.

 
Mina hästar betar på slätten bara ett par kilometer från israndsbildningen Fjärås Bräcka, och vi har galopperat längs randen av åsen många gånger. Men av någon anledning har jag aldrig riktigt tagit mig tid att faktiskt promenera runt i naturreservatet, trots att där finns så mycket att se. Idag var det blåsigt och kallt och solen höll precis på att dala bakom skogen så jag hade inte väldigt gott om tid på mig, men det var ändå en intressant promenad. Jag kan inte hjälpa att nästan bli lite starstruck när jag befinner mig på historiska platser - som att jag måste uppföra mig och inte råka vanhedra den historia som vilar där.
 
Att stå med västanvinden från havet i ryggen och med utsikt över den mäktiga sjön Lygnern österut, det är en häftig känsla. Sånt man borde ta sig tid till oftare.
 
Gravfältet Li är Hallands största från järnåldern. Här vilar mången viking.
 
Senast jag var här var jag ca nio bast och fattade inte att jag borde tycka det är coolt. Jag vet fortfarande inte vad det är för något, men nu har jag i alla fall vett att uppskatta det ändå. Någon form av labyrint i alla fall.
 


Kristina Norrman
Postat 2014-12-18 / 00:08:10.

Sverige är allt bra vackert, Vikingaland!

Svar: Ja visst är det!
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: