The wind of heaven is that which blows between a horse's ears

Jag har samlat på mig en hel del "genom öronen"-bilder under årens lopp. Speciellt de senare åren har jag blivit än mer medveten om hur otroligt vacker naturen jag rider i faktiskt är, vilket resulterat i att jag ofta blir stående långa stunder under ridturerna och fotar, fotar, fotar. Många gånger är bilderna egentligen rätt kassa om man ser till kvalité, men varendra en bär med sig ett minne och därför är jag så fäst vid dem ändå.

Jag fick förslaget att göra en kalender av bilderna, och det var ju faktiskt en himla bra idé. Definitivt något jag ska fundera vidare på. Här är i alla fall tills vidare några av mina favoriter!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.

 
Mina hästar betar på slätten bara ett par kilometer från israndsbildningen Fjärås Bräcka, och vi har galopperat längs randen av åsen många gånger. Men av någon anledning har jag aldrig riktigt tagit mig tid att faktiskt promenera runt i naturreservatet, trots att där finns så mycket att se. Idag var det blåsigt och kallt och solen höll precis på att dala bakom skogen så jag hade inte väldigt gott om tid på mig, men det var ändå en intressant promenad. Jag kan inte hjälpa att nästan bli lite starstruck när jag befinner mig på historiska platser - som att jag måste uppföra mig och inte råka vanhedra den historia som vilar där.
 
Att stå med västanvinden från havet i ryggen och med utsikt över den mäktiga sjön Lygnern österut, det är en häftig känsla. Sånt man borde ta sig tid till oftare.
 
Gravfältet Li är Hallands största från järnåldern. Här vilar mången viking.
 
Senast jag var här var jag ca nio bast och fattade inte att jag borde tycka det är coolt. Jag vet fortfarande inte vad det är för något, men nu har jag i alla fall vett att uppskatta det ändå. Någon form av labyrint i alla fall.
 

Every night I look up at the freckled sky and fall in love with the universe all over again. I will be counting the stars for the rest of my life.


Be curious, not judgmental