På rosornas ö

 
Alltså vilken helt underbar resa. Det har varit så mycket bättre än jag någonsin kunnat tänka mig! Stämningen i Visby under medeltidsveckan är så otroligt härlig - alla accepteras som de är och alla delar dragningen till det förflutna, det magiska.
 
Jag har aldrig träffat så många nya människor på så kort tid förut och det har jag min älskade Iso att tacka för. Efter bara ett par dagar hörde vi att det gick rykten om en "direwolf", folk refererade till honom som "den kända hunden från facebook" och personer vi aldrig pratat med viskade upphetsat hans namn när vi passerade. Slog vi oss ner någonstans hade vi inom kort en hel folksamling runt oss som alla ville hälsa på Iso. Han är en äkta Is(o)brytare (hehe) och jag kan ärligt talat inte förstå hur, ja, känd han faktiskt blev.
 
Just nu försöker jag komma på hur jag ska överleva till nästa sommar. Då är jag lite sugen på att jobba på Gotland en period, kanske kunna ta med hästarna och därmed ha möjlighet att spendera mer tid på ön. Och det är inga tvivel om att jag stannar under hela medeltidsveckan nästa gång!!
 


EMMAWHO
Postat 2014-08-09 / 14:27:19. URL: http://emmawho.se

Så kul, haha! Förstår att han blev en snackis, en sån skönhet!

Svar: Haha ja, det var lite roligt faktiskt. Och visst är han!
{Norah Kohle}

Vilma
Postat 2014-08-11 / 11:46:15.

Jag är fortfarande kvar på ön (åker hem imorgon) men längtar redan till nästa år, haha! Och vad kul det var att få en chans att bli en del av Isos stora fanclub och att få hälsa på er i verkligheten, haha ;) Jag hör nog av mig om en kurs till våren ganska snart :)

Svar: Åh, jag är avis! Skulle helst stanna föralltid.. Ser fram emot att höra ifrån dig. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: