Jag saknar ringmuren, gräset som blivit brunt av tusentals barfotafötter och läderkängor, de små gränderna, rosorna mot stenväggarna.

 
Ja då var jag åter på västkusten. Kan inte riktigt säga "hemma", för även om detta är mitt hem känner jag hur en stor del av mig hör hemma på rosornas ö på östkusten. Jag har haft en helt underbar vecka och det var med sorg i hjärtat jag lämnade Visby igår. Har precis varit iväg på första jobbet efter semestern och har nu en intensiv jobbperiod framför mig. Men nu är jag lite ledig och ska sätta mig ner med alla bilder. Drömma mig tillbaka.
 
Jag saknar allt. Vänskapen, värmen, gemenskapen. De nya vänskapsband som formats och alla känslor som vuxit sig starkare. Jag saknar ringmuren, gräset som blivit brunt av tusentals barfotafötter och läderkängor, de små gränderna, alla rosor mot stenväggarna. Jag saknar ljudet av bjällror när folk går förbi, medeltidsrytmerna som inbjuder till dans även hos de som aldrig dansat förr. Doften av kanderade äpplen och läderhantverk och röken från smedernas arbete. Jag saknar Visby, jag saknar platsen och människorna och tiden där mitt hjärta hör hemma.
 
 
Sen måste jag ju bara fråga vad som hände igår? Länkade någon bloggen? Eller var det en tillfällighet att typ hundra nya människor bestämde sig för att besöka Ailim och kommentera just då? ;D Tack för alla fina kommentarer i alla fall!


Bella
Postat 2015-01-08 / 11:50:11. URL: http://aaltonen.weebly.com

Hej.
Underbara bilder. Det är väldigt inspirerande att läsa din blogg. Älskar medeltidsstilen, syr du kläderna själv?

Svar: Tack! Nej inte dessa, men jag hoppas kunna börja snart. :)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: