Within you there is a stillness and a sanctuary to which you can retreat at any time

 
Som jag har bråkat med det här filmklippet. Under en lycklig period i mitt liv hade jag Adobe Premier att redigera filmer med, men det programmet har nu slutat att fungera. Så jag är fast med Movie Maker, och jag är full av avsky. Haha... Efter att ha suttit ett par timmar och redigerat, för att sedan lägga upp det på youtube, bara för att upptäcka att stora delar av filmen blivit helt svart... Då var det nära att jag hämtade bågen och satte en pil rakt in i datorskärmen. Men efter en god natts sömn var grejerna lite mer samarbetsvilliga tydligen.
 
Jag är inte direkt Legolas-kvick när jag ska ladda om med en ny pil, haha...


Lovisalynx Illustration
Postat 2014-04-16 / 13:15:53. URL: http://lovisaillustration.blogg.se

Jag tycker filmen blev väldigt stämningsfull och fin! Och så älskade jag ditt förra inlägg! <3 Du beskriver så bra precis så som jag också brukar drömma mig bort. Små detaljer i vardagen gör livet lite mer magiskt och fantasin spinner iväg... :)

Igår tränade jag bågskytte och fick testa långbåge. Så roligt! Men jag är väldigt svag i armarna så det blev lite skakigt.
Vart har du köpt ditt snygga armskydd förresten?

Svar: Men vad roligt att höra, glad jag blir!! :D Det är härligt när man kan lägga märke till de där småsakerna. Jag vill också testa långbåge, på riktigt liksom! Tycker du att det är stor skillnad mot recurve? Det var ett par år sedan jag sköt långbåge och minns knappt något av det.. Åh jag vet inte var det kommer från tyvärr. :( Jag fick det i present för några år sedan, och det är köpt på julmarknaden som är i Nordstan, Göteborg varje år. En av utställarna säljer lite medeltidsinspirerade grejer så därifrån kommer det, men jag minns inte vad han heter dessvärre :/
{Norah Kohle}

Lovisalynx Illustration
Postat 2014-04-16 / 15:53:50. URL: http://lovisaillustration.blogg.se

SV: Långbåge är väldigt roligt, men jag upplever att det är svårare än recurve. Iallafall jämfört med de recurve-bågarna vi har på bågskytteklubben. De recurve-bågarna har pilhylla, lättare dragstyrka och bättre grepp. Det är lättare att sikta med dem också.
Långbågen är trögare att dra upp, och är lite klurig eftersom man måste luta den lite och så kan man inte sikta på samma sätt. Svårt att förklara haha, och jag kan ju inte riktigt än heller :P

Åh undrar om det är samma försäljare som Miaulin har köpt av. Hon har också köpt armskydd på nån julmarknad i Gbg...

Svar: Ahh, ja men jag förstår. Vad är det för dragstyrka på recurven vs långbågen? Min är på #29 och det tyckte jag var dötungt till en början, haha...
{Norah Kohle}

Therese
Postat 2014-04-16 / 18:44:06. URL: http://miaulin.blogg.se

Så mysig filmen blev ändå ^^ älskar din klädstil Norah!! Perfekt att matcha med en pilbåge och armskenor :D
Och Lovisa, det stämmer att det är samma, har för mig att han kallar sig för Stenormen typ. När LotR var hett gjorde han en del replikor från filmerna, jag har ju t.ex Aragorns armskena. Och jag undrar om inte det du har Norah är en kopia av de som legolas har i LotR? Han har tyvärr inte såna längre, hade velat ha en till likadan, men han kanske kan göra om man frågar snällt >.<

Svar: Taack! Åh vad glad jag blir! Ja det är lite det som är mitt mål - borderline riktiga världen och sagovärlden typ. ;) Ja men Stenormen låter bekant, det måste vara han. Har även för mig att detta var Legolas-inspirerat precis som du skriver.
{Norah Kohle}

Lovisalynx Illustration
Postat 2014-04-17 / 11:27:21. URL: http://lovisaillustration.blogg.se

SV: På recurv-bågen jag testat var det 18pound vilket jag tyckte kändes helt lagom.
Ena långbågen jag testade hade 28 pound och det orkade jag inte riktigt (spaghetti-armar) så då bytte jag till en som låg kring 20-nånting.. Så egentligen är det bara jag som är svag, haha.
Min tränare har 40 pound på sin långbåge. Totalt OMÖJLIGT för mig att dra upp den, hehe

Ah okej, Stenormen, det ska jag hålla i minnet :)

Svar: Ahja, ja men då förstår jag att du tyckte det var tungt, haha! Det är bra styrketräning. ;)
{Norah Kohle}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: