Spreading droplets in mist and sprayVärlden utanför fönstret var mörk, grå och blöt när jag steg upp i morse. För ett år sedan hade den synen fått mig att tänka "vad skönt, då har jag en utmärkt anledning att gömma mig i soffan hela dagen"... Och jag ska erkänna att det var med vissa huttringar och rynkning av näsan jag gick de korta, kalla meterna när Iso behövde gå ut. Men så när jag stod där ute, med regnet strilande runt mig, hände något. Jag tänkte att nu väntar hösten och jag kommer behöva vistas i regnet oavsett jag vill det eller ej. Så... varför inte bara lära sig att njuta?

Och det var inte så mycket svårare än så. Regnet var inte längre kallt och klibbigt - det var uppfriskande. Plötsligt behövde jag inte alls skynda mig in längre.

Istället för att försöka komma på något ställe väl skyddat från regnet när det var dags att ge sig ut, tänkte jag att regnet borde leda till mer ström i vattnet... Så dagens äventyr blev till Ramhultafallen. Jag klädde mig för en riktigt blöt höst-utflykt... Men när vi väl kom dit sprack molnen, himlen blev klarblå och sommaren visade än en gång att hösten inte är riktigt redo att ta vid än. Blöta blev vi dock, både jag och hunden. Som planerat.Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: