Go confidently in the direction of your dreams

 
Ibland tänker jag, undrar om han stigit rakt upp ur havet, skapad av vågornas stänkande skum?
 
Att galoppera i havet helt löst såhär har ärligt talat aldrig varit en dröm för mig. Jag har alltid drömt högt, och mina drömmar har alltid varit sådana jag känt att jag haft chans att uppnå. Mina drömmar och mål med Conny har många gånger klassats som omöjliga av folk utanför - när jag berättat att jag en dag hoppas kunna galoppera i snön eller be honom lägga sig ner och sånt där. "Den där galna hästen? Njäh, det kan du nog glömma. Köp en riktig häst istället". Som tur är har jag aldrig brytt mig mycket om sådana uttalanden. Även om mitt självförtroende varit lågt så länge jag kan minnas har jag i alla fall alltid haft god självkännedom. Bittra kommentarer har aldrig bitit på mig.
 
Så jag har slagit dövörat till, vänt mig till min fyrbenta, stora vän och försökt igen. Och lyckats, ja, det har vi. Stort. Det är inte mycket jag idag känner att jag och Conny inte skulle klara av tillsammans. Dream team, match made in heaven och såna där klyschor.
 
Men just att galoppera runt såhär med saltvattnet stänkande om benen och absolut ingenting som håller oss samman förutom vårt band, det har aldrig riktigt slagit mig som en möjlig dröm. Men här är vi nu, och jag känner mig återigen säker på att vi kan klara av allt vi tar oss för tillsammans.


Wilma
Postat 2013-11-03 / 22:20:41. URL: http://Swirya.blogg.se

Fantastiskt fint!


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: